Αποστολή & επιστροφές

Η Algafair διατηρεί την πλήρη κατοχή των προϊόντων μέχρι να εξοφληθούν πλήρως.

Είναι δυνατό να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν αυτή δεν έχει αποσταλεί. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε. Αν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, θα πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα για να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε την παραγγελία σας αφού αυτή έχει αποσταλεί. Αυτό περιλαμβάνει να αλλάξει η ποσότητα των προϊόντων, η αφαίρεση ενός προϊόντος, η αλλαγή της διεύθυνσης αποστολής ή ο τρόπος πληρωμής. Όλα τα δέματα αποστέλλονται μέσω courier από την κεντρική αποθήκη μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί άμεσα εκτός κι αν τεθεί ημέρα Παρασκευή μετά τις 14:00 ή Σαββατοκύριακο, οπότε θα σας αποσταλεί ημέρα Δευτέρα.

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης από την στιγμή που το πακέτο αποχωρίσει από την αποθήκη μας είναι:

  • 1-2 εργάσιμες μέρες για τις αποστολές εντός Αττικής
  • 2-3 εργάσιμες μέρες για τις αποστολές εκτός Αττικής

Αν κανείς δεν βρίσκεται στη διεύθυνση αποστολής όταν το courier κάνει την παράδοση, ένα σημείωμα αφήνεται στο γραμματοκιβώτιο και το courier αποχωρεί με το πακέτο. Άλλη μία απόπειρα να γίνει η παράδοση θα επιχειρηθεί την επόμενη μέρα. Συνολικά θα γίνουν τρεις προσπάθειες παράδοσης. Αν η παράδοση δεν είναι δυνατή, τότε το δέμα θα επιστραφεί σε εμάς. Όταν βρείτε το σημείωμα του courier, επικοινωνήστε μαζί τους ώστε να κανονίσετε μία άλλη διεύθυνση αποστολής, χρόνο αποστολής ή πείτε τους να αφήσουν το δέμα έξω από την πόρτα κλπ.

Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα στο χώρο εργασίας σας αν αυτό σας είναι πιο βολικό. Σε αυτή την περίπτωση η διεύθυνση του χώρου εργασίας σας θα πρέπει να περιληφθεί ως Διεύθυνση Αποστολής. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν είναι δυνατή η παράδοση δέματος σε γραμματοθυρίδα.

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τη διεύθυνση αποστολής.

Πόσο κοστίζουν τα έξοδα αποστολής;

Αποστέλλουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα, ρίξτε μια ματιά παρακάτω στα ανταγωνιστικά έξοδα αποστολής μας σε σχέση με τον τόπο παράδοσης.

Εντός Αττικής

Έξοδα αποστολής: δωρεάν (για αποστολές βάρους έως 2 kg, για κάθε επιπλέον 1 κιλό υπάρχει χρέωση 1 ευρώ)

Εκτός Αττικής (για παραγγελίες κάτω των 39 ευρώ)

Έξοδα αποστολής: 2,50 ευρώ (για αποστολές βάρους έως 2 kg, για κάθε επιπλέον 1 κιλό υπάρχει χρέωση 1 ευρώ)

Εκτός Αττικής (για παραγγελίες άνω των 39 ευρώ)

Έξοδα αποστολής: δωρεάν (για αποστολές βάρους έως 2 kg, για κάθε επιπλέον 1 κιλό υπάρχει χρέωση 1 ευρώ)

 

Πολιτική επιστροφών

Θέλουμε οι πελάτες μας να παραλαμβάνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αν υπάρχει κάτι λάθος με το προϊόν που έχετε παραλάβει ή αν η παραγγελία δεν είναι ίδια με αυτή που είχατε ζητήσει (λάθος προϊόν ή αν κάποιο προϊόν λείπει), παρακαλώ επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών. Αν μας στείλετε ένα email, παρακαλώ προσθέστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες περιλαμβανομένου και του αριθμού της παραγγελίας ενώ θα ήταν επιθυμητό να μας στείλετε και μια φωτογραφία αν κάτι είναι λάθος σε κάποιο από τα προϊόντα.

Αν δεν είστε εντελώς ικανοποιημένοι από το προϊόν σας, απλά επιστρέψτε το αχρησιμοποίητο προϊόν στην αρχική του κλειστή συσκευασία μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή του για να σας επιστραφούν τα χρήματά σας.

Όταν παραλάβουμε το προϊόν, θα σας επιστρέψουμε την αξία των προϊόντων, αλλά όχι τα έξοδα αποστολής. Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνοδεύουν και η συσκευασία δεν μπορεί να έχει ανοίξει ή με οποιοδήποτε τρόπο καταστραφεί όπως και το προϊόν. Αλλιώς δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.

Θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής για να επιστραφούν τα αγαθά και η αποστολή είναι κάτι που θα πρέπει να το κανονίσετε εσείς. Τα προϊόντα βρίσκονται υπό την ευθύνη σας μέχρι να φτάσουν στην αποθήκη μας. Παρακαλώ διασφαλίστε την σωστή συσκευασία των προς επιστροφή προϊόντων ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε φθορά στα προϊόντα ή στις συσκευασίες τους.

Πως επιστρέφεται ένα προϊόν

Παρακαλώ σημειώστε πως όταν επιστρέφετε ένα προϊόν είναι πολύ σημαντικό να παραθέσετε τον αριθμό της παραγγελίας όπως επίσης το όνομά σας και τη διεύθυνσή σας. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων σας. Επιπροσθέτως, μια λεπτομερής περιγραφή του προβλήματος είναι απαραίτητη – αν έχετε κάποια απαίτηση.  Θυμηθείτε να μας στείλετε μία απόδειξη για τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε αν χρειαστεί να σας τα επιστρέψουμε.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι:
Algafair
Ηλέκτρας Αποστόλου 62-64, Νέο Ηράκλειο Αττικής
14122

Μπορεί να περάσουν ως και 14 μέρες για να παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα, ανάλογα με την υπηρεσία μεταφοράς που χρησιμοποιήσατε. Από την στιγμή που θα παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα, θα τα εξετάσουμε και σας προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων μέσα σε 48 ώρες.