Ποιοι είμαστε

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι διπλή. Πρώτον να γνωρίσουμε στο ευρύ καταναλωτικό κοινό τις εξέχουσες θρεπτικές ιδιότητες των φυκιών και δεύτερον να του προσφέρουμε πραγματικά ποιοτικά προϊόντα τα οποία να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του στην σωστή τιμή. Για να πετύχουμε την αποστολή μας θεωρούμε απαραίτητο να εκπληρώσουμε ορισμένους στόχους οι οποίοι αποτελούν οδηγό για την επιχείρηση και διαρκή πρόκληση για όλα τα στελέχη της και τους εργαζομένους της.

Οι στόχοι αυτοί είναι οι εξής: 1. η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση που θα λάβει, 2. η έγκαιρη, γρήγορη και ασφαλής παράδοση των προϊόντων, 3. η παρουσίαση λειτουργικής και ελκυστικής ιστοσελίδας που να χαρακτηρίζεται από ευκολία πλοήγησης και πλούτο πληροφοριών, 4.η διαρκής έρευνα στην παγκόσμια αγορά για επίλεκτα, ποιοτικά προϊόντα και 5. η συναναστροφή μαζί μας να αποτελεί μία ευχάριστη εμπειρία για τον χρήστη. Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων η επιχείρησή μας θεωρεί άκρως αναγκαίο να διαπνεόμαστε από νοοτροπία ταπεινοφροσύνης και συνεχούς βελτίωσης. Για οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο που θα μας κάνει καλύτερους μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι στόχοι μας

Σχεδιασμός/ αισθητική ιστοσελίδας

Κάνουμε συνεχώς προσπάθειες για να προσφέρουμε στους χρήστες μια όμορφη ιστοσελίδα. Θεωρούμε ότι η αισθητική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι κατά το σχεδιασμό για αυτό και επιθυμούμε ένα υψηλό επίπεδο αισθητικής. Κινούμαστε πάντα προς την κατεύθυνση της παρουσίασης μιας ευχάριστης και ελκυστικής εμπειρίας που θα δημιουργεί θετικά συναισθήματα στο χρήστη των υπηρεσιών μας.

Λειτουργικότητα ιστοσελίδας

Ο άλλος πυλώνας που συμπληρώνει την αισθητική είναι η λειτουργικότητα. Επιθυμούμε ο χρήστης να έχει μια πλήρως κατανοητή και ξεκάθαρη πλοήγηση δίχως να δημιουργείται η παραμικρή απορία ή ενόχληση. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε κάθε στοιχείο να βρίσκεται στο σημείο που πρέπει.

Χρόνος παράδοσης προϊόντων

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι μια πολύ κρίσιμη παράμετρος και δουλεύουμε διαρκώς για την ελαχιστοποίησή του. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι παραγγελίες σας να φτάνουν γρήγορα και με ασφάλεια στην πόρτα σας για αυτό και είμαστε σε συνεχή συνεννόηση με τις μεταφορικές εταιρείες για βελτίωση των διαδικασιών τόσο από την πλευρά τους όσο και από την πλευρά μας.

Ικανοποίηση πελατών

Όλες μας οι πράξεις θέλουμε να οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα: να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν πλήρως τον πελάτη. Γνωρίζουμε ότι ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση για μας και σε τελική ανάλυση η ικανοποίηση των πελατών μας είναι ίσως ο πιο σίγουρος δρόμος για την περαιτέρω ανάπτυξή μας ως επιχείρηση.

Ποιότητα προϊόντων

Ερευνούμε διαρκώς τις αγορές ώστε να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιοτικής στάθμης. Τα στάνταρ ποιότητάς μας είναι υψηλά και ως προς αυτό είμαστε αδιαπραγμάτευτοι. Οι ποιοτικοί έλεγχοι είναι συνεχείς και δεν κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων καθώς γνωρίζουμε ότι αυτό θα οδηγήσει στην δυσαρέσκεια των πελατών μας και θα θέσει σε κίνδυνο τη μεταξύ μας σχέση.

Ποιότητα πληροφοριών

Ο κόσμος των φυκιών είναι ένας κόσμος σχετικά άγνωστος στα ευρύ κοινό της Ελλάδας. Ως εκ τούτου, πασχίζουμε να προσφέρουμε έγκυρες πληροφορίες για το αντικείμενο διατυπωμένες σε απλό, σαφή λόγο ώστε να γίνονται καθολικά κατανοητές και ο κόσμος να καταστεί ενήμερος περί των ευεργετικών ιδιοτήτων των φυκιών.