Χλωρέλλα «Sun Chlorella», 5 τμχ. x 300 δισκία/ 200 mg

Χλωρέλλα «Sun Chlorella», 5 τμχ. x 300 δισκία/ 200 mg

97.05 76.91

Υψηλής ποιότητας χλωρέλλα, τώρα και σε οικονομική συσκευασία

Εξαντλήθηκε

Η χλωρέλλα είναι ένα μονοκύτταρο πράσινο φύκος, μία φυσική πλήρης τροφή η οποία περιέχει ένα πλήθος θρεπτικών συστατικών ιδανικά σχεδιασμένο από τη φύση, και μπορεί να καταστεί μία πολύτιμη προσθήκη σε μία διαφοροποιημένη και σωστά ισορροπημένη διατροφή. Αποτελείται από 60% πρωτεΐνη (με 18 αμινοξέα περιλαμβανομένων και βασικών αμινοξέων), βιταμίνες όπως βιταμίνη D,  B12 και είναι πλούσια σε χλωροφύλλη.

Οι πρόγονοι της χλωρέλλας, ευκαρυωτικοί οργανισμοί, εμφανίστηκαν πριν 2 δισεκατομμύρια χρόνια. Οι τελευταίες αναλύσεις DNA έχουν δείξει ότι η χλωρέλλα και η χλαμυδομονάς (ένα άλλο μονοκύτταρο πράσινο φύκος) εμφανίστηκαν πριν από 540 εκατομμύρια χρόνια. Υπάρχει ένας μοναδικός παράγοντας μέσα στον πυρήνα της χλωρέλλας (ο οποίος παράγεται από την ταχεία αναπαραγωγή του κυττάρου της χλωρέλλας: 4 νέα κύτταρα κάθε 20 με 24 ώρες), τον οποία ονομάζουμε C.G.F. (Chlorella Growth Factor), και ο οποίος είναι ένας από τα βασικά πολύτιμα συστατικά αυτού του θρεπτικού φύκους.

Διασπώντας τον Τοίχο

Προστατευμένη από ένα σκληρό κυτταρικό τοίχωμα, η χλωρέλλα έχει παραμείνει η ίδια για 540 εκατομμύρια χρόνια. Το ανθρώπινο σώμα δεν παράγει κανένα ένζυμο ικανό να διασπάσει το κυτταρικό τοίχωμα – ως εκ τούτου η χλωρέλλα πρέπει να κονιορτοποιηθεί για να κάνει τα συστατικά της διαθέσιμα προς απορρόφηση. Γι” αυτό το λόγο η Sun Chlorella χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία για να κονιορτοποιεί το κυτταρικό τοίχωμα, βελτιώνοντας σημαντικά την ικανότητα απορρόφησής της.

Η διαδικασία DYNO-Mill δεν περιέχει καθόλου χημικά, ένζυμα, ή θερμότητα. Όταν η χλωρέλλα περιστρέφεται στο μύλο DYNO-Mill σε υψηλή ταχύτητα, μία κάθετη ριπή ατμοσφαιρικής πίεσης κάνει την εμφάνισή της. Αυτή η διαφορά πίεσης επιτρέπει την κονιορτοποίηση περίπου του 95% του κυτταρικού τοιχώματος, κάτι το οποίο θεωρείται πιο αποτελεσματικό από το απλό «σπάσιμο» που διασπά το κυτταρικό τοίχωμα μερικώς.

Απαράμιλλης ποιότητα χλωρέλλα

Ποιότητα, καθαρότητα και ακεραιότητα έχουν κάνει την Sun Chlorella έναν ηγέτη στον κλάδο της υγιεινών τροφίμων για πάνω από 40 χρόνια. Χρησιμοποιεί μόνο ένα ειδικά επιλεγμένα είδος χλωρέλλας, την Chlorella pyrenoidosa (είδος της SUN CHLORELLA) στα προϊόντα της, το οποίο έχει αναγνωριστεί ως μία από τις πλουσιότερες πηγές σε C.G.F..

Προτεινόμενη χρήση

Αρχίστε με  ταμπλέτες την ημέρα και αυξήστε σταδιακά μέχρι την προτεινόμενη δοσολογία των 15 ταμπλετών (3 gr) την ημέρα.

H Sun Chlorella «A» μπορεί να καταναλωθεί ολόκληρη μεμιάς ή σε μικρότερες ποσότητες, με ή χωρίς φαγητό. Οι νέοι χρήστες πρέπει να αυξάνουν σταδιακά μέχρι την προτεινόμενη δοσολογία. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα πρέπει να παίρνουν αριθμό ταμπλετών ίσιο με τα έτη της ηλικίας τους.

Όπως και με κάθε άλλο διατροφικό συμπλήρωμα, ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν την πρόσληψή του.

Κατάλληλη για χορτοφάγους.

Additional information

Συνολική ποσότητα χλωρέλλας

300 gr

Χώρα προέλευσης brand

Ιαπωνία

Τοποθεσία εγκαστάσεων παραγωγής

Ινδονησία

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Κάντε πρώτος/η κριτική για “Χλωρέλλα «Sun Chlorella», 5 τμχ. x 300 δισκία/ 200 mg”

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε Μαζί μας Αφήστε μας την γνώμη σας

Categories: ,