Κόκκινη άλγη «Pure Planet Red Marine Algae Plus», 90 κάψουλες

Κόκκινη άλγη «Pure Planet Red Marine Algae Plus», 90 κάψουλες

26.95

Το πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής κόκκινης άλγης.

Εξαντλήθηκε

Περί του προϊόντος

Τη δεκαετία του 1970, οι επιστήμονες κατέγραψαν τη φυτική ζωή του ωκεανού και ανακάλυψαν πολλές θαυμαστές συνθέσεις μοναδικές στην υδρόβια ζωή. Ένα από τα πιο ευεργετικά λαχανικά του ωκεανού είναι κόκκινη άλγη, η οποία έχει τραβήξει την προσοχή της επιστημονικής κοινότητας για τις ιδιότητες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού που έχει. Καταγεγραμμένα αποτελέσματα δείχνουν ότι συγκεκριμένες μορφές κόκκινης άλγης μπορεί να μειώσουν την ανάπτυξη των αποικιών των ερπητοϊών και να καθυστερούν την ικανότητά τους να αναπαράγονται. Η κόκκινη άλγη «Pure Planet Red Marine Algae Plus» είναι ένας συνδυασμός Gigartina και Dumontacea, που είναι δύο σπάνια είδη που έχουν βρεθεί από την επιστήμη να είναι τα πιο δραστικά ως προς την ενίσχυση του ανοσοποιητικού για αυτούς που υποφέρουν από τους ιούς. Αναμεμειγμένα με οργανική Σπιρουλίνα σε μια βολική προκαθορισμένη δόση μέσα σε κάψουλα κατάλληλη για χορτοφάγους, η Pure Planet Red Marina Algae Plus είναι για μια ακόμα φορά η καλύτερη των καλυτέρων. Πολλοί ευγνώμονες πελάτες που υπέφεραν χρόνια από ιούς αναφέρουν ότι η Red Marine Algae Plus τους έχει αλλάξει τη ζωή, και πλέον την προτιμούν από την L-λυσίνη  και τις μη-συνταγογραφούμενες κρέμες.

Ιστορία

Κέλτικα φύλα μάζευαν κόκκινη άλγη για αιώνες. Επίσης, η κόκκινη άλγη ήταν σεβαστή στις Ασιατικές κοινωνίες κάτι που αναφέρεται σε γραπτά τα οποία χρονολογούνται πάνω από 2000 ετών. Η εντατική έρευνα για τις ιδιότητες της άλγης εναντίον των ιών άρχισε στα μέσα του 1970 όταν τα φυτά της θάλασσας άρχισαν να καταγράφονται για κάθε φαρμακευτικό στοιχείο το οποίο μπορεί να περιείχαν. Πολλές οικογένειες κόκκινης άλγης έδειξαν πολλά υποσχόμενες στη δράση ενάντια στην έρπη και οι επιστήμονες άρχισαν να επικεντρώνονται στα δύο είδη που φαίνονταν τα πιο αποτελεσματικά. Αυτά ονομάζονταν Dumontiaceae και Gigartina.

Η λειτουργία τους, από επιστημονική σκοπιά, περιγράφεται παρακάτω. Οι ενώσεις των θειικών πολυσακχαριδίων μπορούν να καταστείλουν την αναπαραγωγή των ρετροϊών και/ ή να αναστείλουν την αντίστροφη μεταγραφή των ιών. Με απλά λόγια οι ενώσεις που βρίσκονται στην κόκκινη άλγη μπορούν να ξεκινήσουν μια συγκεκριμένη ακολουθία κυτταρικής απόκρισης η οποία διακόπτει την αναπαραγωγή των ιών. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ικανότητα του οργανισμού να αναστέλλει τη συγχώνευση των μολυσμένων κυττάρων. Αυτές οι ενώσεις δρουν αφού έχει επέλθει η μόλυνση από τον ιό και πριν από την έξαρσή του.

Προτεινόμενη δοσολογία: 4 κάψουλες ημερησίως

Αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.

Αγνό προϊόν, χωρίς σόγια, χωρίς γλουτένη, χωρίς γενετικά τρποποιημένους οργανισμούς, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

 

 

 

 

Additional information

Συνολική ποσότητα κόκκινης άλγης

22 gr

Συνολική ποσότητα σπιρουλίνας

22 gr

Χώρα προέλευσης brand

Η.Π.Α.

Τοποθεσία εγκαταστάσεων παραγωγής

Η.Π.Α.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Κάντε πρώτος/η κριτική για “Κόκκινη άλγη «Pure Planet Red Marine Algae Plus», 90 κάψουλες”

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε Μαζί μας Αφήστε μας την γνώμη σας

Categories: ,